Simmning

Skippade gymmet och körde simmning istället :) Fick riktigt ont i vaderna i slutet så jag får se om jag har nån träningsverk imorgon. Ska typ sova nu så jag orkar med skolan imorgon, godnatt! :)

I borgafjäll :) (måste erkänna att jag längtar till vintern och att åka snowboard även om jag inte ärså bra på det än ;))


Gym ikväll?

Nu är jag hemma från skolan (som vanligt) och kanske ska smyga in på gymmet ikväll med några kompisar :) Btw, gjorde en outfit på H&M fashion studio...


Jetset klocka

Sitter och funderar på om jag ska köpa nån klocka. ifall jag köper nån så är jag ganska säker på att det blir en Jetset klocka :) Vilken färg?

http://cdn.fabset.com/b28155c4ec54c442cf7148adfb1971df-detailed-500-500.generated.jpg


Fotboll

Nu så har jag kommit hem från skolan och ska på fotboll. Har varit förkyld i typ 1 vecka men nu så är jag frisk igen :)

HAHA XD

Hej :)

Nu så sitter jag vid datorn och har precis ätit upp min kladdkakebit :D Imorgon så är det skola :(

Jag och Elina under våren :)


pictionary

Har spelat lite pictionary nu:) (kom sist däremot :() Tänkte passa på att visa vad jag köpte på stan tidigare...



Skolan

Ska dra ner till skolan nu med idrott som första passet :)

Värdens finaste bild va? XD


Hemma hos Tora

Nu så är jag hos Tora för typ 511 gången den här veckan :) Idag så fick vi våran första läxa :( (bilden). Ska ta och forska lite om det vi skulle och ska nog skriva några rader medans Tora och Lisa går igenom franska läxan :)

Ritat :)

Suger verkligen på att rita ögon så jag tänkte prova att rita av ett av då. Gissa hur det blev. fult! ;)

Taget med web-cam så man ser inte ögonfransarna så bra :(


Home sweet home

Är hemma nu igen och har ätit middag :) Ska ge Mango mat nu och senare blire fångarna på fortet:)

Stolt över att jag kan titta i kors XD


Hallojsan

Sitter hemma hos Tora och gör typ inget. Haha, vi hade inte SO fail XD Hejdåra :D

hejsan:) nu är jag på skolan och har spans...

dsc00338 (MMS)

hejsan:) nu är jag på skolan och har spanska:)


Första riktiga skoldagen

Nu så ska jag dra iväg till den första riktiga skoldagen. Första passet är spanska och efter det så trorjag det är SO. Hejdå :)

Godnatt :)

Har kommit hem från Tora och ska ta och sova lite nu så man orkar med första riktiga skoldagen. Kan även berätta att jag har hittat min kamera :D Så nu kanske det blir lite mer bilder. Har också fått veta hur jag ska göra för att få mobilinläggen till den här bloggen så vi får väll se om det funkar :) Godnatt!

Världens finaste bild va? :thumbup:


Halloj

Har precis ätit middag och ska nog inte göra nåt mer ikv. Fårse om jag ringer nån kompis och hittar på nåt:)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs375.snc4/45810_144413185591292_100000678344731_263048_8237264_n.jpg

Min och min systers söta kanin Mango :love:


Hejsan :D

Nu såsitter jag och gör typ inget och har inte heller något att skriva om så det härinlägget blir väll gansk konstigt :P Tänkte iaf tipsa om en sida däe jag har klickat hem smink från som heter www.eyeslipsface.uk.co (förkortning "e.l.f"). Där har jag klickat hem ett läppglans och en ögonskugga och ska nog fylla på lagretsnart igen med några fler saker :)

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:RNj8Yz2LhgQCNM:http://img530.imageshack.us/img530/5561/elflogo1gg3.jpg



Hemma från skolan

Har kommit hem från skolan nu och ska nog bara tare lugnt och så. Är det någon som har klickat hem något från forever21 nån gång och vet lite hur det är? :)

Jag i Turkland ;)


Första skoldagen

Nu så ska jag dra iväg till skolan eftersom att den börjar idag... :( Det är ju nu man börjar få betyg och all skit :P Ska dra nu så jag inte kommer försent. Hejdå :)

Love it

Tittade runt på forever21.com Och såg den här...

http://www.forever21.com/images/model_front/78522955-02.jpg

Hur snygg top som helsy enligtmig :) Jag har aldrig klickat hem något därifrån men kanske ska göra det.Nån gång måste ju vara den första ;)

Uppdatering: Såg att länken var konstig och ska fixa det imorgon eller senare ikv :)


Hemma igen

Hos kusinerna så tog jag och tre andra en promenad runt området och när vi kom tillbaka så hade alla gästerna åkt utom jag och min storsyrra :P Då så passade vi på att köra ner till midgård så att Jenniferska hitta dit när hon börjar där imorn :)

Jag och mamma när vi åkte parasailing i Turkland ;)


Hejsan

Hejsan alla! :D Vi har precis fotat en massa med webcam :P

/ Frida och Pernilla :D


Skinande rent

Har tagit och städat rummet idag medans jag har varit förkyld och är äntligen klar :) Ska och käka lumch nu och efter det så ska jag nog ta och fixa iorning mig inför släktkalaset :)

Jag och min lillasyster Pernilla ;)


Förkyld...

Egentligen så skulle jag hålla på att göra mig i orning nu till matchen men jag är jätte förkyld... BUHU! Ska på släktkalas senare idag (om jag överlever så länge) och så måsteman ju tagga skolan...NOT!

Snart så är sommaren slut...D:


Kvarterfest

Har precis kommit hem från en båtutflyckt då jag åkte vattenskidor. Nu så skajag snabba mig och fixa till mig så att jag kan vara med på kvartersfesten ;)

Skjorta- Ginatricot

Linne- Cubus

Tights- Ingen aning


Ont i halsen

Vaknade i morse och hade jätte ont i halsen. Ska nog bara slappa framför tv idag. Det var jätte roligt på kinaresturangen igår och efter den så drog vi hem till Linda och såg på film. Vart även ett köp på stan igår men det får ni se senare vad det var ;) Skrev ett mobilinlägg på kinaresturangen men som jag misstänkte kom det till min gamla blogg. Om det är nån som vet varför och vethurman kan lösa det får man järna skriva det...


Kinaresturang ikväll

Ska kanske dra ner på stan nu med nån kompis och så har vi bokat bord på en kinaresturang ikväll. Igår så såg jag "vampire suck" och den var inte alls så rolig som jag hade hoppats på...


Ny design!

Både ny desig och blogg kan man väl säga. Designen är inte riktigt klar än men det blir nog bra i slutändan. Det som jag verkligen stör mig på är att om jag skriver ett mobilinlägg så kommer det till min första blogg. Jag har inte tagit bort någon av dom än. om någon vet hur man kan göra så att dom kommer till den här bloggen ist får man järna skriva det i en kommentar.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0