:)

Ska sätta igång lite prision break nu och efter det så ska jag plugga (som vanligt;))
Skolan var ganska lugn idag med tanke på att vi fick vara komplediga från HK:n så vi slutade mellan 13 och 13.30 någon gång.

Svenska

Har svenska nu om 5 min och efter det brännboll. Jag och linda har övertalat våran idrottslärare att vi ska få göra brännsbollslagen så det blir bra :D
Hejdååååå:)

Middag

Har varit på ett hotell och käkat röding till middag:) första gången jag åt det och riktigt gott var det också.
Ska återvända till mitt pluggande just nu :P

Ny header?

Tänkte bara ställa en snabb fråga innan jag måste fortsätta plugga, tycker ni jag ska göra en ny header? svara gärna så jag får tips :)

Iksu idag?

Sitter och msnar med lisa och tora om vi kanske ska fara till iksu och träna idag :) får se om det löser sig...


Vampire diaries

Dags att se lite vampyrer med Cicci, Susan , Tora och Julia :) Vi har precis kommit tillbaka efter att ha varit ute och fotograferat lite.

 


Årets första dopp!

Har varit nere vid kyrkstugan och badat för första gången i år! :D Var såklart kallt men nu är det gjort, man kan ju inte vänta tills juni innan man badar för första gången;)
Aja godnatt ♥


Foto

Var ute och fotade med Tora i söndags och här är två av många bilder ;)


Sötast!

Måste bara visa några helt underbara bilder på en helt underbar hund! Vi är nämligen hundvakt åt denna söta hund som heter Axe...

 

 


One tree hill

ska se sista avsnittet av one tree hill snart och hart hört att det är riktigt bra!
Tror att jag ska sluta fotbollen också men är inte riktigt säker än så jag ska ta ett litet uppbehåll och fundera på om jag ska sluta eller inte...

haha ser ni vad det är? Det är iaf en söt hund vid namn Axe som vi är hundvakt till!;)


Plugg...

Har haft fullt upp dom senaste dagarna och nu har jag äntligen hittat lite tid att plugga. Ska skriva 1 A4 om kost och hälsa (reflektera), räkna ut mattekapitlet, fixa engelska-redovisningen OCH skriva 1 A4 som en dagbok om närjag är i Nya Zeeland på engelska... Och så ska jag snart dra iväg om döma fotboll och så fyller pernilla år imorgon så då kan jag inte plugga........... Ska återvända till mitt pluggeri nu;)

Snart är sommaren här! :D

RSS 2.0