H&M

Laddar för en beställning från h&m. Har valt ut ett linne och en tröja. Funderar på någon klänning och även någon bh med matchande underkläder... hmmm! Ska fortsätta fundera tills imorgon så får vi se vad som händer;)


OKEJ TORA!!!!!!!!!!!

Okej, nu ligger det till så att jag är aningen trött, okej Tora? Nu så ska vi spela 500 (ett kortspel) ;) ni ser ju hur bra jag är...

dagens outfit i provrummet;) är på D&D och...

dsc00961 (MMS)

dagens outfit i provrummet;) är på D&D och provar jeans, är dom fina? :p


sitter på kinaresturang just nu och ska sn...

sitter på kinaresturang just nu och ska snart dra iväg till arkens zoo och efter det blir det bowling:D


Bowling?

Har vaknat nu, eller blev väckt av pappa och Enzo (katten vi är kattvakt till).;) Vi är nämligen hundvakt också och Axe behövde rastas nu på morgonen.

Får se vad som händer idag men jag ska iallafall förbi arkens zoo. Efter det så står det mellan stan, fortet/laserdom eller kanske bowling.

PS! Gissa vem dom ville ha som bild på busshållplatser...

JAG!!!

 


nu sitter jag här i slalombacken med min s...

nu sitter jag här i slalombacken med min snöbräda och väntar på min sega syster som har fastnat någon stans på vägen-.-' skriver senare om hon lever;)


Hej:) nu står jag här i köket och kokar li...

Hej:) nu står jag här i köket och kokar lite choklad som vi ska ha med oss till buberget:p


Hemma igen! :D

Har varit i stugan och i fjällen dom senaste dagarna så jag har inte kunnat blogga något. Skrev några sms-inlägg men vad jag kan se så har inte dom kommit fram till bloggen.
När jag kom hem idag så möttes jag av min snälla familj men bäst av allt... min nya bok! Och när jag jag såg den så kom jag på att alla andra böcker som jag längtat efter så mycket också har kommit ut nu!
Hade det iallafall toppen i stugan och kanske lägger upp någon bild sen...


RSS 2.0