filmkväll

ojojoj, om bara några minuter kommer massa hit så ska vi se på Vampire Diaries. Efter det så ska vi se en film men vilken? Om någon har ett filmtips tå tack:D

Big Problemos

Håller på att städa nu när jag ko på en sak, jag har grymt svårt att koncentrera mig! När jag ska plugga så orkar jag inte och vill göra något annat, när jag ser på film så stänger jag av den mitt i för att spela tetris och sedan återgå till filmen och nu när jag städar, då börvar jag blogga...:bigeyes:

Love 2012

Har kommit hem från handbollen, ätit och duschat nu. Snabb man är! ;)
Ska ut med syrran nu på ett hemligt uppdrag :O

Snygga... eller?!;)


I Know How To Say

Har bara varit en vanlig dag idag i skolan. Kom på att jag måste göra min NO-läxa också men det lär väll inte hända, har lite svårt för att börja plugga;)

wow, känns verkligen inte som att det här var över ett år sedan...


Jahopp

Då så ska jag snart dra iväg till handbollen då. Blir säkert jätte roligt som vanligt men det finns ett problem, mina armar skulle kunna väga ett ton! Har träningsverk i dom sen igår men det ska nog gå bra ändå ;)

Länsläger

Har kommit hem från ett härligt länsläger nu och ska snart duscha.
Tänkte passa på att berätta att jag förmodligen hoppar av konfan nu eftersom att inget läger kommer bli av... Vi är för få så jag satasar på att göra min sommar så rolig som möjlig och då skippar jag hela konfa-grjen. :)

Ni vet vad man säger, sådan storasyster sådan lillasyster;)

Pappsen monterar pepparkakshus...

Har ju helt klart världens bästa film från år 2009 då pappa skulle montera ihop papparkashuset. Har sett grymmt många gånger och skrattar lika mycket varje gång;)

Streets Of Gold

Har varit på stan idag och kom hem med en tröja från bik bok.
Sitter mest och slappar just nu så får vi se vad som händer sen. Antar att det blir James Bond även fast det typ är världens sämsta film som någonsin gjorts ;)


Dag 11 – I din garderob

okej, har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva här... Antar att jag får berätta vilken typ av kläder jag gillar;)
Jag har massor med munkjackor och har svårt för att stå emot sånna. Har typ bara jeans eller mjukisbyxor (och några tights). Vet inte vad mer jag ska skriva;) Har typ tröjor och kläder av alla möjliga sorter:P

Boys Don´t Cry...

Har kommit hem från fysen nu, yoga var det:) Ska ta en dusch och efter det blir det det vanliga (tv) ;)
Bjuder på dessaa härliga bilder från sommaren...

Fys

Har inte mycket att göra just nu. Taggar fysen ikväll med lite skön musik och väldigt bra läsning;) Får se vad jag hittar på sen, hehe^^
Har varit grymmt kallt idag och ska nog vara lika kallt imorgon så jag antar att skridskorna på idrotten är inställt:(
Aja, ska fortstta tagga nu, seya!:love:

Tjatja bloggen!

Helluuuu! Gissa vem som bloggar igen på typ 10000000 år;) Nämen ett tag sen var det iaf. Ska duscha nu efter en härlig handbollsträning och slappa framför tv:n eller något sånt efter det;)

Svenska

Har svenska just nu och efeter det blir det hk-prov. Får se om det går bra men hoppas kan man ju alltid ;) Ska plugga lite ikväll och som alltid softa lite vid datorn eller tv:n. PS! Jennifer hälsar att hon är bäst! (efter mig förstås);)

Snygga skal!

Har letat efetr en sida där dom sälejr "ipod touch 4 skal" och har nu hittat en! Finns ganska udda och coola skal där, dock inte bara för ipod. Funderar på att kanske beställa något där ifrån, eller vad säger ni?

http://lux-case.com/lux-case/media/catalog/product/cache/5/image/9edea660f2ed80c2f98c1b049563fc5d/a/d/adventure_rainbow_ipod_touch_4_case.jpg

http://lux-case.com/lux-case/media/catalog/product/cache/5/image/9edea660f2ed80c2f98c1b049563fc5d/a/d/adventure_pink_ipod_touch_4_case.jpg

http://lux-case.com/lux-case/media/catalog/product/cache/5/image/9edea660f2ed80c2f98c1b049563fc5d/d/e/demon_pink_ipod_touch_4_cover.jpg

http://lux-case.com/lux-case/media/catalog/product/cache/5/image/9edea660f2ed80c2f98c1b049563fc5d/c/a/cassette_case_black_ipod_touch_4_cover.jpg

http://lux-case.com/lux-case/media/catalog/product/cache/5/image/9edea660f2ed80c2f98c1b049563fc5d/m/i/miami_garden_third_season_ipod_touch_2_case.jpg

Finns massor med fler ska och inte bara för ipod! Skalen hittar ni HÄR!


snyggt!!! elr?! ;)

Har hittat lite saker jag funderar på att fixa hem till min garderob, inte allt men lite kanske...;)

http://bikbok.com/Global/BikBok/collection/2011/110114/Americano_shorts_W6.jpg.transform?w=332&cp=truehttp://bikbok.com/Global/BikBok/collection/2011/110114/Ctars_W8.jpg.transform?w=332&cp=true

http://bikbok.com/Global/BikBok/collection/2010/101130/222H_W6.jpg.transform?w=332&cp=truehttp://images.nilsongroup.com/erez4/cache/Inmapp%5FSP%5F262378%5FC%5Ftif%5F40840ab0870717c1.jpg

Vad tycker ni, HOT or NOT? ;)

 


ipod-skal

När jag var på stan igår så haittade jag äntligen ett hårt skal till min ipod. Fanns i vinrött och vitt och jag valde vitt. Var dock lite tråkigt så jag passade på att göra det lite finare;)

dock inte bästa kvallan...

House Party

Hemma från stan nu och måste erkänna att mackan på Subway nog är den godaste mackan jag någonsin ätit!
På stan köpte jag ett vitt ipodskal, får se om jag smyckar det med några glitterstenar;) Köpte också en present till Lisa och en ansiktsmask.

Ska snart gå ner och äta lite mat:D


Subway! Sitter här på subway med min syste...

Subway! Sitter här på subway med min syster och väntar på en riktigt god macka;)


007

Var ingen löpning så det gick prima under fysen. Har duschat nu och ska se på James Bond med min syrra och min padre;)
Taggar handbollen grymmt imorgon på idrotten också! Efter det är det ju helg, lördagen kommer jag tillbringa med att förbreda mig inför lisas fest och under kvällen fara till Lisa:love: Söndagen blir det snowboard i buberget om vädret tillåter det;)
Good night sweethearts!


Sitter här och taggar!

Sitter här och taggar fysen med lite musik:) Får se om jag kan köra allt idag eftersom att jag har varit sjuk och det går väldigt upp och ner för mig, ska försöka iallafall.
Blir fett taggad av musiken (ni skulle semig;)) så längtar till at trötta ut mig ikväll;)

2/2 - 2011

Har fixat städningen och har till och med hunnit slappa lite framför datorn. Lilla förkylda jag gjorde varm choklad med vispgrädde och satte mig själv framför lite film som finns på datorn, riktigt toppen:P
Har haft lite ont i huvudet och varit yr nästan hela tiden på sistone så ska försöka sova ordentligt nu. Ska nog bara lägga mig i sängen och läsa min nya bok "Att vara Nikki". "Frestad" kommer nog inte komma för än efter helgen nån gång :( Aja, har ju andra böcker tills dess.

Så snygg va?! Fast nä;)


We are young

Haha, ni kan aldrig gissa vad som väntar mig ikväll;) Städning! Måste städa mitt rum ikväll så jippi, fast nä.
Min ena bok har  kommit så jag kanske läser istället, fast städningen måste tyvär göras...:(

Vad händer här då? Kanske en ninja... eller en Frida;)


Dag 10 – En låt som väcker minnen

När jag hör en låt så börjar jag nästan alltid tänka på något men en speciell låt är "I am a Gummy Bear" med Gummybear". Tänker på sm i stockholm när jag hör den eftersom att det var den låten jag och några till använde för att väcka alla när vi skulle iväg och äta under dagen (hade åkt tåg hela natten). Är nog bara jag och dom andra som hjälpte mig att väcka alla som får bra minnen av den, spelar jag upp den så brukar dom ofta säga "neeeeeeeeeeej, inte den!";)

Måste erkänna att videon är sååååååååååååå söt!

Dag 09 – Någonting du alltid kommer minnas

Någonting jag alltid kommer minnas är reosorna till utlanden jag har gjort.
Första resan var år 2001 (tror jag) då vi for till Gran Canaria. Dit for jag med mamma, pappa, min syster jennifer, Elinas familj och Emmas familj. Vi var där i två veckor. Var var dock bara 5 år så jag kommer inte ihåg jättemycket från den resan:(
Har några minnen men har väldigt dålig koll från vilken resa för några år seare bara så for vi till samma ställe igen med samma personer, skillnaden var att vi denna gång hade med oss en till person, Pernilla. På dom resorna så red vi kameler, var i öknen, gick på pappegojashower och massa sånt. Hade jätte roligt och har sett på filmer från dom resorna som elina har:)

Sen var det resan i sommras då vi for till turkiet men denna gång bara familjen. Där hängde vi mest på hotellet i två veckor men for dock in mycket till Alanya. Jag, mamma och Jennifer for också på spa i början av semestern. Dev var jätte härligt och jag skulle vilja fara tillbaka bara för att få gå på spa där igen.
Vi åkte också parasailing en dag, något alla måste prova!

Hade enormt roligt på alla resorna och har många minnen som jag aldrig kommer glömma från dom resorna! bla kamelen som vi retade när vi red på dom, när vi for till miniöknen, pappegojshowerna, parasailing, turkiskt spa, shoppingen och så mycket mer!


RSS 2.0